ΛΟΥΗΣ ΠΑΡΛΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: +357.96.55.84.56
Shopping Cart: 0.00 0 items

Για το Λουη Παρλα

Ο Λόυης Παρλάς μετά την περάτωση τον σπουδών του στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη ,  εργάζεται  στο χώρο των νομικών υπηρεσιών στη Κύπρο από το 1986 , αρχικά ως εργοδοτούμενος σε εταιρεία που έκδιδε και διένεμε Κυπριακά , Ελλαδικά και Αγγλικά βιβλία , αργότερα το 1997 άρχισε να δραστηριοποιείται με δική του εταιρεία (Bibliolega Ltd , Morun Enterprises Ltd ) , το 2010 ίδρυσε το δικό του Νομικό εκδοτικό οίκο , Εκδ. Δικονόμος ,  και εκδίδει και διανέμει αποκλειστικά  τις δικές του Νομικές μελέτες .

Η συνεχής επαφή με τους δικηγόρους και η εμπειρία που απόκτησα στα νομικά , οι γνώσεις που απόκτησα από την μελέτη ,  είχαν σαν αποτέλεσμα να αποκτήσω νομική παιδεία που μεταφράζεται στα βιβλία μου.

Έχω εκδώσει πέραν των εικοσιπέντε βιβλίων   δεκαπέντε εκδόσεων που αφορούν διάφορα θέματα του Κυπριακού Δικαίου ( Τροχαία ατυχήματα , Εργατικό Δίκαιο , Εταιρικό Δίκαιο , Τραπεζικό Δίκαιο κ.λ.π. ) , επειδή η πληροφορική έχει εισχωρήσει στο χώρο προσφέρουμε και ebook από την ιστοσελίδα μας.

 Με την παρούσα θα ήθελα να ευχαριστήσω για την μεγάλη στήριξη που έχω μέχρι σήμερα και αυτή ελπίζω η παρούσα προσπάθεια να είναι ιδιαιτέρα χρήσιμη.

 Διατελώ

 Λούης Παρλάς